Online Booking

CrossGym®

CrossGym®udfordre dig fysisk med funktionel træning, hvor du bruger hele kroppen. Resultat af regelmæssig CrossGym® er en
flot, veltrænet og stærk krop. CrossGym® er  for alle; fra eliteudøveren til den svært overvægtige, fra teenager til pensionisten. Det er funktionelt og intens træning for alle uanset aller, vægt og fysik.

 

Træningen er lagt tilrette, så der kan være kvinder og mænd på samme hold. De skal gennemføre de samme øvelser, men selvfølgelig skalleret så det passer til den enkeltes niveau. Der arbejdes fx med Kettlebells (jernkugler med håndtag) hvor kvinderne ofte bruger 8-16 kg hvor mænd bruger 12-24 kg.

Træningsformen lægger op til at skabe en stærk og funktionel krop. Det er altså ikke et spørgsmål om at få musklerne til at se store ud, men i stedet at skabe muskler der kan bruges. Derfor er der stor fokus på funktionelle øvelser hvor så mange muskler som muligt indgår. Dvs. at træning af mave, ryg, baller og lår fylder meget.

 

Konditionstræning bliver ikke forsømt. De øvelser der indgår i dagens workout bliver gennemført under maksimal kraft og derved kommer pulsen meget højt op. Dagens workout er i øvrigt forskelligt hver gang og offentliggøres først når deltagerne er fremmødt.

 


Se holdtider her

 

 

Instruktør:

Brian Laursen: 29863205

Ib Nielsen: 42950404

 

Tilmelding via online booking eller på skærmen ved indgangen til motionscentret.

Læs mere her